Online Designer – Uw klant ontwerpt ZELF onder uw voorwaarden

2decide heeft een technische “tool” ontwikkelt voor ondernemers die online een product aanbieden waar de consument zelfstandig op een eenvoudige, maar toch creatieve wijze, zijn of haar eigen ontwerp aan toe kan voegen.

Deze “Online Designer” kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld t-shirts, broeken of andere textielen, maar ook allerhande objecten zoals mokken, zeilen, pennen, viltstiften, etc.

Ook Publishers kunnen hierbij gebaat zijn, aangezien wij deze zelfde “tool” ook toepassen voor het opmaken van advertenties in vaste of variabele formaten. Je kunt hierbij denken aan kranten advertenties, maar ook bijvoorbeeld ook tijdschriften, out of home, vlaggen of banners (voor online advertising).

De basis van onze “Online Designer” is een doeltreffend en intuitief systeem, waar alles aan toe te voegen is wat u als opdrachtgever zou willen. Dit resulteert in een vrijwel volledig maatwerk pakket, waarbij onze R&D afdeling heel ver gaat in de invulling van uw wens. Wij weten inmiddels uit ervaring dat we vrijwel alles kunnen creeeren!