Processen en besturing

Processen en besturing

Dan hoor je op een gegeven moment zeggen, zouden we bij ons procesmodel ook kunnen zien hoe het gaat? Dat is met HPM creator eenvoudig te realiseren, processen en KPI’s zijn met elkaar geïntegreerd. In de lichte versie kunt u uw processen en KPI’s eenvoudig definiëren en de trends laten zien op basis van de input van de medewerker zelf. In de zware versie kunt u het proces model van onze HPM creator combineren met de kracht van Bizzscore, de dashboard applicatie van EFM software.

Structuren en metertjes gebouwd in HPM zijn automatisch gedefinieerd in Bizzscore en metertjes en dashboards in Bizzscore zijn direct te zien in HPM creator. Hiermee is het mogelijk om gegevens uit allerlei bronsystemen te combineren en zo de performance van de processen in HPM creator te laten zien.

Leave a Reply